Toni Silventoinen jos maailma on vastaus mikä on kysymys?

Soininmenot

Miltä kuulostaa muotoilu: “Suomi on sotilasliittoon kuulumaton maa, joka vastustaa naisten oikeutta aborttiin, ja joka toteuttaa käytännönläheistä kumppanuutta Naton kanssa sekä ylläpitää mahdollisuutta hakea Nato-jäsenyyttä.”?

Joku voisi sanoa, että ulkoministeri, joka matkustaa ulkomailla diplomaattipassilla ja nauttii diplomaattista koskemattomuutta, edustaa maataan ulkomailla 24/7. Aika moni on tätä mieltä. Itse asiassa eri mieltä tuntuu olevan vain Timo Soini itse.

Politiikassa sanotaan usein: niin on, jos siltä näyttää. Veronmaksajana ja sitä myöten myös ulkoministeri Timo Soinin matkalaskujen maksajana olisi kiva tietää, miten ulkopolitiikkamme suhtautuu muihin katolisen kirkon opinkappaleisiin.

Naisten oikeutta aborttiin tunnumme vastustavan. Mutta onko myös jokainen siittiö pyhä? Saako ehkäistä? Missä muodossa? E-pilleri? Kondomi? Kierukka?

Entä naisten oikeudet muuten? Tulisiko naisten pitää suunsa kiinni seurakunnassa? Vastustaako ulkopolitiikkamme naispappeutta?

Tuomitsemmeko katolisen kirkon historiassa tapahtuneet noitavainot? Entä anekaupan? “Kun raha kirstuun kilahtaa, sielu taivaaseen vilahtaa”? Miten suhtaudumme ristiretkiin?

Vastustammeko vai kannatammeko katolisen kirkon pappien ja piispojen selibaattilupausta? Entä katolisen kirkon pedofiiliskandaalit? Yes or no?

Näistä asioista olisi hyvä olla tietoa. Voisiko vaikka tasavallan presidentti pitää selventävän puheen? Tai joku?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Soinilla on kilvoitteluvaihe menossa, hänen elämäntehtävänsä toisaalla. Hän pääsee pian Vatikaaniin. Me suomalaiset voimme muutaman kymmenen vuoden kuluttua olla ylpeitä Pyhästä Timotheus suomalaisesta.

Toimituksen poiminnat