Toni Silventoinen jos maailma on vastaus mikä on kysymys?

Kansan astialla

Kansanedustaja tiedotti saunagatesta. Tiedotus herättää muutamia kysymyksiä näin laskunmaksajan näkökulmasta.

Kansanedustaja:

“Kellarihuoneistojupakasta: minulla ei ole ollut muuta tietoa kellarihuoneistosta kuin se, mitä on vuokrasopimuksessa, jonka eduskunnan hallinto-osasto on hyväksynyt. En ole koskaan tavannut vuokranantajaa enkä ole edes puhunut tai muutoin kommunikoinut hänen kanssaan, joten vuokranantaja ei ole voinut minulle kertoa, että kyseessä on saunatila.”

1) Voiko kansanedustaja samanaikaisesti nostaa kakkosasunnon perusteella kulukorvauksen korotusta ja olla tietämätön huoneistosta, jonka perusteella hän sitä nostaa?

2) Onko kansanedustaja koskaan käynyt huoneistossa, jonka hän on ilmoittanut kakkosasunnokseen ja jonka perusteella hän nostaa kulukorvauksen korotusta?

Jos vastaus on ei, herää jatkokysymys:

2b) Voiko kansanedustaja nostaa kulukorvauksen korotusta, jos ei ole koskaan vieraillut osoitteessa, jonka perusteella etuutta nostaa?

Jos vastaus kysymykseen 2 on kyllä - eli kansanedustaja on oleillut huoneistossa, jonka perusteella nostaa kulukorvauksen korotusta - herättää seuraava tiedotuksen kohta kysymyksiä.

Kansanedustaja:

“Edustaja Ville Vähämäki toimitti vuokrasopimusasiaani sekä vuokranantajan että minun suuntaan. Vähämäki ei ole missään vaiheessa kertonut minulle, että vuokrasopimuksessa mainittu kellarihuoneisto on yhtiöjärjestyksessä muuta kuin huoneisto.”

3a) Onko kansanedustaja tullut kansanedustajakollegan harhaanjohtamaksi huoneiston  suhteen?

3b) Onko kansanedustajakollega kytkenyt saunan valaistuksen pois päältä vai onko hän ehkä muuten sabotoinut valaistusta?

3c) Onko kansanedustajakollega naamioinut kellarisaunaa siten, että kansanedustaja on erehtynyt luulemaan huoneistoa tavanomaiseksi asuinhuoneistoksi? Onko hän esimerkiksi naamioinut suihkut köynnöskasveilla peittoon? Levittänyt mattoja suihkuviemäreiden peitoksi? Tuonut tilaan normaaliin asuinhuoneistoon kuuluvaa irtaimistoa?

Jos vastaus kysymyksiin 3a-c) on kyllä, herää jatkokysymys:

4) Millaisella motiivilla kansanedustajakollega on mahtanut toimia harhaanjohtaessaan kansanedustajan asumaan saunakellarissa? Liekö ollut vain yleisen pahanilkisyyden vallassa vai onko taustalla jotain henkilökohtaista kaunaa kansanedustajaa kohtaan?

Näissä näkökohdissa pikainen tutkimus olisi tarpeen eduskuntamme työilmapiirin parantamiseksi. Myös julkinen tiedonanto olisi paikallaan. Veronmaksajina sulkeudumme suosioonne.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit ()

Toimituksen poiminnat